17 april 2012

Hvis en bare ønsker det sterkt nok...

...så får en det som en vil ;-) I dag har det vært nydelig vær med sol, blå himmel og ikke så mye vind, så det svarte seg å rope på våren i går :-) Jeg og lillebror har kost oss ute i dag, gått på trilletur i nabolaget for å få inspirasjon til hagen og gårdsplassen. Vi bygde huset vårt for snart to år siden og har fremdeles en del utearbeid som gjenstår, deriblant å få laget plen. Men så skal det nå være sagt at vi har fått gjort en del også da, som å bygge terrasse, male huset (ikke heeeelt ferdig enda...skylder på for stort hus ;-P ), gruse gårdsplassen, bygge garasje og støpe mur rundt deler av tomta vår. Så jeg skal sannelig ikke klage over innsatsen til husbonden!


Muren dere ser til høyre i bildet er 20 meter lang og nesten like bred. Den går langs den ene langsiden og den ene kortsiden av tomta vår. Grunnen til at vi laget den var at plenen skrået en del i forkant, og ved å lage denne muren fikk vi fylt ut helt til tomtegrensa, noe som utgjorde 2 meter ekstra i bredden. Muren er rett i underkant av 2 meter på det høyeste, og ca 1, 5 meter på det laveste, så her må vi ha et gjerde. Det blir et hvitt stakittgjerde, jeg har lyst å ha det i tre mens husbonden kunne tenkt seg pvc-gjerde. Har dere noen erfaring med pvc-gjerder? Jeg er med på tanken om et vedlikeholdsfritt gjerde som kun trenger en vask i ny og ne, men jeg er redd det skal lyse "plastikk" lang vei. "En må lide for skjønnheten" heter det, og det gjelder vel kanskje også i fohold til hus og hjem? Et tre-gjerde er vel helt klart det vakreste, men vil jeg virkelig stå sommer etter sommer å male på disse uendelig mange gjerdestolpene? Jeg tar gjerne i mot tips og råd her takk :-)Ønsker dere alle en alle tiders tirsdag

Klem
Siv

2 kommentarer:

  1. En blir nok aldri ferdig med prosjekter så lenge en har hus ;)

    Men fint blir det jo til slutt :))

    SvarSlett
  2. prosjekter er gøy :) Vi har ikke valgt trevinduer, så jeg er veldig spent på resultatet når det kommer. Da kan du jo ta turen og kikke på materiale og se før du setter opp :)

    SvarSlett