03 oktober 2012

Naturen som trendsetter

Grønt er en farge som for tiden er veldig populær i interiøret, og den kommer i mange herlige, flotte nyanser. Når jeg tenker på grønt i innredningen ser jeg med skrekk og gru tilbake på den mørke, mørke grønne tapeten mine foreldre hadde i stuen på 90-tallet. Og ikke bare på èn vegg, slik vi ofte gjør nå, men i HELE stuen! Og sammen med mørke, massive møbler ble det en ganske "tung" innredning. Det var en stor stor lettelse da min mor plutselig fant ut at vegger og møbler skulle skiftes ut til en lys og lettere stil.
 
Jeg er glad i farger men er ikke dristig nok til å fargesette hele vegger. Jeg holder meg til fargeklatter i interiøret ellers, men jeg kunne nok vært litt modigere her også. Jeg sverger oftest til det hvite og duse sandfarger, da blir jeg ikke så fort lei av tingene. Meeen, nå som vi skal overta nytt hus er mulighetene der for en innredning av den litt mer vågale sorten, så nå blir det kanskje farger på vegger og puter og alt som hører til ;-P Flere av dere har vel fått med dere at det er grått og gult jeg har sansen for nå ;-)
 
Forleden dag pakket jeg lillebror godt ned i vogna, fant frem kameraet og tok meg en tur ut i det deilige høstværet. Og hva fant jeg vel ikke ute i den flotte naturen? Jo, nemlig årets trendfarger. Her var det både grønt, grått, gult, rustikt og i tillegg mange herlige rødfarger.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ønsker alle mine kjære lesere en flott onsdag
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Så kjekt å treffe deg i helgen :-)
  Flotte bilder og flott blogg.
  Nå har jeg lagt deg til på bloggrullen min og lagt meg til som følger.
  Gleder meg til å følge deg videre :-)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine fargar!! Du e heldig som kan nyte dagene hjemme! gleder meg til det blir min tur :)

  SvarSlett