14 januar 2012

Vår i luften

I dag har jeg hatt skikkelig vårfølelse, det var herlig å kunne være ute og nyte en dag med oppholdsvær og null vind, samtidig som gradene holdt seg på pluss-siden av gradestokken. Jeg og lillegutt tok oss en spasertur på formiddagen, slik at han skulle bli passelig trett til han skulle hvile ;-) Og det hjalp med litt frisk luft, han sov i hele 3,5 timer! Da benyttet jeg sjansen til å rydde bort restene etter julen på utsiden...bedre sent enn aldri! Inngangspartiet ble kostet og spylt, og en ny krakk er kommet på plass utenfor døren:
Krakken har fått selskap av granbarene som har stått siden av jul og fremdeles er like fine. Granbar er ikke en typisk julepynt synes jeg, den er vel så fin som vinterpynt. Det gamle øsekaret på krakken fant jeg på mammas og pappas krypeloft da jeg ryddet det for dem. Vet ikke hvor gammelt det er, men det er tydelig preget av tidens tann. Den gamle sinkbøtten som granbarene står oppi er bruktfunn.


Ellers kan jeg alltids nevne at det går fremover med garasjen :-) Gleder meg til den er helt ferdig, det skal bli deilig å få et eget "hobbyrom". Krypeloftet på garasjen ble faktisk brukende det også, tror nesten jeg kan stå oppreist på midten der oppe ;-) Her har vi planer om å legge gulvplater og få laget en trapp opp, slik at vi kan stue bort både det ene og det andre.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld!

Klem

Siv1 kommentar:

  1. Så kjekt å hørra at det e fint vær! Håpe det e det fortsatt når eg komme him! Ellers må eg sei at eg e mektig imponert av energien din!!! Det e kje værst og nesten værr høygravid og stå på sånn :)

    SvarSlett