22 februar 2012

Veggpynt på plassI dag har vi endelig klart å få opp wallstickersene på barnerommet. Det ble kjempekoselig og dekorativt, og minstemann var veldig fornøyd selv :-) Bildene er ikke så bra på grunn av dårlig kamera for tiden (har ikke fått nytt objektiv til speilreflekskameraet enda), men alt er vel bedre enn ingenting? ;-)


Den gamle sjenken har også fått pyntet seg litt. Det var ikke meningen (og er vel heller ikke meningen) at den skal stå oppe på barnerommet. Egentlig skulle/skal den plasseres i garasjen, men den er blytung og jeg er ikke i stand til å hjelpe husbonden med å få den ned trappene og ut. Så den ble plassert der foreløpig, i påvente av ny kommode. Men så fikk husfruen en glimrende ide da, og det var å pynte den med wallstickers for å se om den kunne være brukende likevel...og jeg synes faktisk at den ble helt grei i grunn, så nå vet jeg ikke om jeg bare skal beholde den en stund? Hva sier dere? Foreløpig er det god plass til minstemann sine klær i den, og klærne til aller minstemann skal oppbevares i stellekommoden på badet. Så egentlig har vi ikke behov for noen ny kommode enda, annet enn på grunn av at kommoden er ti ganger finere. Kanskje fornuften skal få bestemme denne gang?


Ha en fin kveld

Siv


5 kommentarer:

 1. Så utrolig koslig og skjønt! jeg synes du skal beholde den:) klem ingrid

  SvarSlett
 2. Håpe kje du har gått te innkjøp av lika mye klær som sist ;)) kjempe fint rom!!!

  SvarSlett
 3. Flott Ingrid, det var svaret jeg trengte ;-P

  Aller- minstemann blir vel litt fattigsligere i klesveien når det kommer til nyinnkjøpte klær :-D Har en del gutteklær liggende, og også noen jenteklær. Så får vi se da, hva som skal brukes denne gang :-)

  SvarSlett
 4. Wow for et herlig barnerom Siv... her må det være godt å være for en liten tass..

  Ønsker deg en fin dag

  kerstin

  SvarSlett