06 februar 2012

En liten oppdatering...

God kveld alle sammen :-)

Her i huset er minsten syk - igjen, med både ørebetennelse, øyenbetennelse, hovne mandler, feber og snue. Stakkars liten, har så vondt av ham der han ligger og klager seg over alle plagene han har for tiden. Krysser fingrene for at i morgen blir en bedre dag :-)

Det blir ikke gjort så mye i huset når dagene går med til sykdom, og når jeg først har en ledig stund er det mye kjekkere å drømme seg bort med et herlig interiørblad fremfor å vaske, rydde, styre og stelle.

Garasjen er nå nærmest ferdig, elektrikerne kommer og gjør siste rest i morgen :-) Så da er det for oss til å begi oss ut på prosjekt nummer to; en liten ombygging innendørs ;-P Slik huset er i dag har vi fire soverom, loftstue, bad og to boder i andre etasje. Her regjerer de tre eldste barna, og nå skal snart lillegutt flytte opp. Foreldresoverommet ligger i første etasje, hvor vi har hall, wc, bad, stue, kjøkken og vaskerom. Jeg har helst lyst å ha soverom oppe hvor resten av familien befinner seg, og etter mye om og men- frem og tilbake, har vi besluttet å lage foreldresoverom i loftstuen. Vi har gått gjennom alle fordeler og ulemper ved dette valget, men kommet frem til at det for oss er en fornuftig løsning. Og foreldresoverommet som i dag befinner seg i første etasje skal slås sammen med stuen slik at vi får en vinkelstue/tv-stue. Da får vi på sikt også laget bod under trappen i hallen; det trengs MYE lagringsplass for en familie på seks, snart syv :-)

Skal prøve å få lagt inn noen plantegninger av huset slik at dere lettere kan se hva vi skal i gang med.

Ellers vil jeg bare si at jeg har funnet den perfekte lampen til barnerommet. Den var så herlig at den bare MÅ jeg ha :-) Se bildet under:


Lampen kommer også i tre andre utgaver:
Disse herlighetene selges hos ferm-living.com og koster ca 600 kr stykket.

Klem

Siv4 kommentarer:

  1. Koselig! kjekt med prosjekter :)

    SvarSlett
  2. Blir spennende å se hvordan det blir :) De lampene var jo bare helt herlige!

    SvarSlett
  3. Leah fikk treet til navnefesten sin! Så kjempe fint! Gleder meg til å innrede nå!

    SvarSlett