01 april 2012

Lenge siden sist...

Hei hei og god kveld alle sammen. Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggverden, grunnen til det ser dere nedenfor :-)Den 7 mars fikk vi nok en herlig liten gutt i familien vår :-) Han kom en uke før termin, veide 3720 gram og var 51 cm lang. En stor og fin gutt med andre ord. Dagene består av amming og bleieskift, samt noe forefallende arbeid som bare må tas innimellom ;-) Vi koser oss alt vi kan og nyter denne herlige tiden, og dersom man skulle tro at en har god tid og lange dager når en er hjemme i fødselspermisjon så tar man grådig feil; det er travelt og dagene flyr avgårde ;-P Det har rett og slett ikke blitt tid til blogging, fokuset har heller ikke vært til stede før nå. Men jeg må ærlig innrømme at jeg har "savnet" bloggingen og har flere ganger hatt dårlig samvittighet på grunn av at jeg plutselig "forsvant" herfra. Men nå vil jeg forhåpentligvis være oftere innom, hvertfall dersom lillegutt er snill gutt og sover innimellom ;-P

I påskeferien har vi ikke så mange planer, vi blir nok hjemme og håper på fint vær slik at vi kan jobbe litt ute i hagen og kanskje få sådd plen før sommeren. Så får vi heller satse på å reise bort neste påske, når de minste barna er litt større og har mer glede av det. Drømmer om å sitte i fjellveggen og sole meg i påskesola, spise kvikklunsj og appelsiner og gå på herlige skiturer i påskesnøen :-)

Hva skal dere i påsken?
Her er det vi har fått frem av påskepynt så langt. Gikk visst i glemmeboken det å handle inn påskepynt i år. Får skylde på ammetåken, jeg er ikke helt meg selv for tiden ;-P De små eggene på vrihasselgrenen fikk jeg til jul av min søster. Det store påskeegget er fra Kremmerhuset. Foreløpig er det tomt, men kanskje påskeharen hopper innom og fyller det med noe godt? Hvem vet???

Ønsker dere alle en kjempefin påske

Klem
Siv


4 kommentarer:

 1. Velkommen Tebake. har savnet innlegg, men forstår veldig godt at du har det travelt nå. Er så imponert over hva du får tid til. her har jeg bare ei jente, men føler jeg har det så travelt. jeg får bare slutte å klage :) vi har hjemmepåske/fjellpåske 50/50. Gleder meg til å se vidunderet :)

  SvarSlett
 2. Velkommen Tebake. har savnet innlegg, men forstår veldig godt at du har det travelt nå. Er så imponert over hva du får tid til. her har jeg bare ei jente, men føler jeg har det så travelt. jeg får bare slutte å klage :) vi har hjemmepåske/fjellpåske 50/50. Gleder meg til å se vidunderet :)

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake :))) Gleder meg til det kommer flere innlegg!

  Håper dere får en fin påske!!

  SvarSlett
 4. Hei, hei!
  Jeg er bare innom så snarlig for å fortelle at
  Nettbutikken min nå er åpen!
  Jeg har lagt inn masse varer,
  og mere er på gang.
  I anledning åpningen,
  har vi mange varer til redusert pris.
  Jeg håper Butikken faller i smak,
  og skiller seg ut av mengden,
  og at du tar turen innom,
  igjen og igjen.
  Du må gjerne lagre adressen :)

  www.tinesshabbychic.com

  VELKOMMEN!

  SvarSlett