05 april 2012

Lillebror har fått seg hus

I forgårs var jeg og lillebror Elias i klubb med verdens beste jenter. Det er herlig når barna er så små at en kan ta dem med seg på besøk uten å passe på å være hjemme igjen til leggetid. Det var en alle tiders klubbkveld med deilig mat og et veldig kreativt påskequiz. Og selvfølgelig også veldig kreative premier. Men den fineste gaven av de alle var den som var til lillebror fra klubbdamene:


Dette huset er en vegghylle fra Ferm Living, og den skal pryde veggen på gutterommet. Jeg skal finne noe stilig å sette inni denne flotte hyllen...har noen gamle lekebiler som jeg fant på krypeloftet hos mine foreldre, kanskje de skal få stå i lillebrors hus? Jeg gleder meg hvertfall til å få den opp på veggen. Tusen takk kjære klubbvenninner, denne gaven var vel så egnet til mor som til lillebror
;-)

3 kommentarer:

 1. Lekker! Slik ei kunne eg og tenkt meg også, sjølv om eg ikkje har ein lillebror å henge det på veggen til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Heidi :-) Jeg kunne selv tenkt meg en slik hylle, den hadde passet utrolig godt i stuen vår :-D Ferm Living har myyye fint, deriblant noen herlige vegglamper i samme materiale som hyllen. Jeg vurderer sterkt å bestille to slike lamper til barnerommet slik at guttene kan få en over hver sin seng!

   Ønsker deg en fortsatt fin påske!

   Slett
 2. Godt du likte gaven;) Va kjekt å se skjønne Elias!!;)

  -Lisken

  SvarSlett