23 september 2012

Vi skal selge huset vårt!!!

Etter å ha bodd i drømmehuset vårt i litt over to år har vi nå bestemt oss for å selge.Vi har gått mange runder med oss selv og prosessen har ikke vært enkel. Her vi bor i dag er en utmerket plass for barnefamilier, det er mange lekeplasser og et barnevennlig nabolag, skole og barnehager et steinkast unna huset, dagligvarebutikker rett rundt hjørnet samt kort vei til kjøpesenter og dets fasiliteter. Og i tillegg er huset nytt og stort og bygget slik vi ville ha det.

Vi er en stor familie på to voksne, fem barn, en hund og en kanin :-) Det arbeidet en slik familie medfører krever en god del innsats. Vi har ikke tid til å kjede oss med andre ord :-) Og i tillegg til vanlig husarbeid, lekselesing, fritidsaktiviteter, middagslaging, tur med hunden, barneselskap og foreldremøter så kommer alt arbeidet som kreves utendørs når en har bygget nytt. Det skal lages mur, plen, terrasse, garasje, det skal plantes og pyntes, males og beises osv osv. Og innimellom alt dette har en også lyst til å gjøre ting som ikke faller under kategorien "arbeid", som båtturer, hytteturer, utenlandsreiser og forskjellig. Det er nettopp disse sistnevnte aktivitetene vi har valgt å bruke mer tid på nå som vi har kjøpt et hus fra 1997. Huset er mindre enn det vi har i dag, men mindre hus = mindre å vaske/rydde. Tomten er også ferdig opparbeidet med hage, trær, planter, natursteinsmurer og belegningsstein, så her kreves kun vedlikehold. Huset har også sokkelleilighet, noe vi har ønsket oss. Om vi skal leie ut eller beholde den til eget bruk er ikke helt bestemt enda. 

Har ikke noen bilder av det "nye" huset, men legger ut noen av det vi har i dag. Disse bildene ble tatt i forbindelse med annonsering og salgsoppgave :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dette var bare noen av bildene. Flere kan du se ved å klikke på linken nedenfor:
 
 
Jeg kommer til å savne dette huset. Badekaret med løveføttene og det stilige blandebatteriet, den hvite porselensvasken med det flotte blandebatteriet på kjøkkenet, barnerommet til de minste (det er jeg superfornøyd med), rommene til de tre store barna er det vel ikke bare jeg som vil savne tenker jeg, det kommer vel de også til å gjøre ;-P Er kjempefornøyd med huset og beliggenheten, håper vi får det like kjekt der vi skal flytte om ikke så lenge :-)
 
 
Ønsker dere alle en fin kveld!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Utrolig modig gjort av dere å "gå ned" i standard når de fleste av oss vil mer og større. Veldig fint hus dere har.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :-)

   Vi er kjempefornøyde med valget vi har tatt og gleder oss utrolig mye til å flytte:-) Men det har ikke vært like enkelt hele tiden for det er jammen luksus å ha et helt nytt hus hvor alt er i tipp topp stand og alt er gjort sluk vi vil ha det. Men nå er vi klar for et litt eldre hus :-) Mye kan ordnes med litt maling :-)

   Slett
 2. Dette var ganske festlig, for eg har nemleg sikla på huset ditt på finn! Då la eg merke til det fine verdenskartet i trappa, høvelbenken i gangen og trekassen ved siden av badekaret! Eg tenkte nok det tilhøyrte nokon med god smak i interiør, og jammen hadde eg rett! Fint hus, hadde me hatt råd hadde me kjøpt det! Me er nemleg også på husjakt, men slik som du nevner er også me ute etter tid (råd) til å ta oss helger på tur og kose oss! Håpar de får solgt raskt! Fin mandag!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en hyggelig tilbakemelding å få :-) Jeg kommer til å savne dette huset pga den gjennomførte stilen vi har her, vi har vært bevisste på å velge farger og innredning som harmonerer både i eksteriør og interiør. Vi var opptatt av at det ytre skulle stemme med alt innvendig og føler vi fikk dette til. Men mye kan som sagt ordnes med enkle grep i det nye huset vi har kjøpt, som litt maling her og der for eksempel, så skal vi nok finne vår personlige stil der også :-) Håper å få plass til verdenskartet i trappeoppgangen der også, samt trekassen på badet. Men høvelbenken må nok stå i garasjen denne gang da vi har en del mindre kvadratmeter å boltre oss på :-) Lykke til med husjakten, håper dere finner drømmehuset :-)

   Slett