27 september 2012

Ny stil?

Huset vårt ble solgt dagen etter visning, nå nærmer det seg flytting med stormskritt! Fra å ha bodd i et hus med en nostalgisk, landlig og romantisk stil kjenner jeg at jeg er klar for å prøve noe nytt. Det kommer ikke til å bli et totalt stilskifte, for min forkjærlighet for det gamle er fremdeles til stede, men jeg kommer kanskje til å blande inn flere innslag av litt mer moderne interiør, både i fargevalg, møbler og pyntegjenstander. Fra å ha malte panelplater i det meste av huset får vi nå slette vegger, om det er gips eller spon vet jeg ikke, men her er hvertfall muligheten tilstede for å tapetsere, enten det blir en vegg eller hele rommet. Det er også fort gjort å rulle over veggen med en ny malingsfarge når behovet for endring i rommet melder seg :-)

Jeg har virkelig sansen for grått og gult for tiden, disse fargene er utrolig flotte! det blir nok en grå vegg i et av rommene, kanskje stuen eller hallen...og så tenker jeg å få inn litt gult "stæsj" for å friske opp litt her og der.

 
 
 
 
 
Bildene er lånt fra Pinterest.
 
 
Til helgen skal jeg og en venninne til Bergen for å delta på interiørmessen for interiørbloggere. Første gang jeg deltar på noe slik og jeg gleder meg utrolig mye. Håper på å finne noe gøyalt dill og dall til huset, og ser frem til å treffe mange nye interiørentusiaster :-)
 
 
Ønsker deg en fin torsdag
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja det blir spennende, gleder meg til å innrede :-)

   Slett
 2. En smule misunnlig på alle som skal til Bergen i helgen!! Kos dere mye!!!


  Gult og grått er bare så fint!! Blir spennende å se hvordan dere får det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Neste år er du også med på interiørmessa, det var helt supert :-)

   Klem til deg :-)

   Slett
 3. Bildene du viser her og stilen treffer meg også midt i blinken. ER også lei av romantisk og landlig, selvom det også her fortsatt er en fin mix av gamle og nye ting.

  Legger meg til som følger for her tror jeg det vil komme MYE spennende i fremtiden. Gratulerer med nytt hus. Gleder meg til følge med på prosessen :)

  God lørdag og helg videre!

  klem
  Vigdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Vigdis (lek med Kontraster. Velkommen som følger av bloggen min, det setter jeg stor pris på :-) Så kjekt at du har det som meg med tanke på interiørstil og mulig endring av denne, legger meg til som følger av din blogg og håper vi kan finne inspirasjon hos hverandre :-)

   Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

   Klem fra Siv

   Slett