12 oktober 2012

Flyttesjau

Nå nærmer det seg flytting, på mandag overtar vi huset! Skal bli deilig å komme på plass, de siste ukene, eller rettere sagt den siste måneden, har vært utrolig travel med rydding, vasking, visning og pakking, og samtidig fem barn og en husbond å ta seg av ;-P Vi har heldigvis vært så smarte å leie flyttefolk denne gang! Alt av møbler flyttes på en dag og vi kan konsentrere oss om å få ting på plass i hyller og skap mens andre sliter på det tunge.
 
Blir spennende å se huset igjen nå. Etter kun en visning er det lett å glemme hvordan rommene var, så jeg vet ikke hva vi får plass til av det vi har i dag. Var på Ikea i begynnelsen av uken og hadde lyst å handle kommoder, skohyller og alt mulig, men fornuften slo inn og jeg fant det best å vente til jeg har mål av vegger og rom før jeg kjøper noe som helst. Men litt nips ble jo med hjem da selvsagt, har vel fremdeles til gode å gå tomhendt fra Ikea. Jeg kjøpte noen puter, litt metervare, litt pepperkakedeig og den søte knaggen nedenfor:

 
I tillegg har jeg vært innom nettbutikken Epla og kjøpt denne søte ekornfiguren i porselen:
 
 
 
Knagg og ekornfigur skal inn på barnerommet til mine to søte små :-)
 
Ha en flott fredag alle mann!


4 kommentarer:

 1. Hei :)
  Kjenner følelsen, selv om jeg bare har to barn oppi alt rotet!
  Vi overtar et hus 1.nov og har akkurat hatt fotograf her.
  Masse av maling og listing måtte gjøres istand og tilslutt vaske og rydde overalt, har vel aldri vært så ryddig i hele huset på en gang ;)

  Dere er lure som har bestilt flyttehjelp, verdt å vurdere!
  Lykke til med alt sammen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann :-) Så spennende med salg og kjøp av hus, det gikk heldigvis over all forventning ved salg av vårt. Solgt dagen etter visning :-) Slapp heldigvis å holde det sterilt så veldig lenge ;-) Ønsker dere lykke til:-)

   Slett
 2. Lykke til med både flytting og pakking! Gleder meg til å se bilder fra nyehuset;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker for det:-)) har endelig fått nettet opp å gå i dag, nå gjenstår kun alt det andre ;-P

   Slett