12 november 2012

Hvordan blir din jul?

Først vil jeg bare si til dere lesere at jeg setter utrolig stor pris på hver eneste en besøkende av dere, og jeg blir så glad av å se at dere jevnt og trutt stikker innom, til tross for lite blogging fra min side den siste måneden!

Som dere sikkert har fått med dere har vi flyttet, og det tar jammen meg tid å få ting på plass. Spesielt når en har en stor familie å ta seg av i tillegg, da blir det ikke så mye tid til utpakking og å få huset på orden. Men det kommer seg, sakte men sikkert!

Under flyttesjauen har mine viktigste bloggeverktøy sviktet meg. Pc`en har sluttet helt å virke, og laderen til kameraet er sporløst forsvunnet. Så om jeg har villet blogge aldri så mye så har det i grunn vært umulig.

Men, nok om det. Er det flere enn meg som er superivrig etter å starte julepyntingen? Jeg gleder meg som et lite barn, det er så koselig å pynte, bake, styre og stelle i stand til julen, det er så mye fin pynt å velge mellom, enten du går for det røde og grønne, det lyse/hvite, sølv, lilla, naturfarger....Jeg har alltid pyntet med rødt, gull, grønt og noen innslag av hvitt og sølv. I år vil jeg holde meg til hvitt og sølv sammen med lyse naturfarger, litt grønt og litt sink. Linstoff og jutestoff er også noe jeg har sansen for, og som jeg synes passer kjempegodt inn i den lyse/hvite julestilen. Har allerede kjøpt inn litt pynt og hadde helst lyst å få den på plass samme dag ;-)

Nedenfor kommer noen inspirasjonsbilder til deg (hentet fra Pinterest):Lekkert, ikke sant?

Ønsker deg en kjempefin mandag!

Klem Siv


3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder ja:)) Er litt sånn rød på jul jeg, men liker veldig godt de duse hvite og<3

  ha en fin dag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Rød jul er kjempefint det også, er bare jeg som er moden for litt forandring ;-)

   Slett
 2. Gleder meg til jul ja!
  Har allerede snikpyntet med ei lyslenke og i dag har jeg kjøpt ny adventsstjerne :) Det klør etter å få henge den opp!

  SvarSlett