12 oktober 2012

Flyttesjau

Nå nærmer det seg flytting, på mandag overtar vi huset! Skal bli deilig å komme på plass, de siste ukene, eller rettere sagt den siste måneden, har vært utrolig travel med rydding, vasking, visning og pakking, og samtidig fem barn og en husbond å ta seg av ;-P Vi har heldigvis vært så smarte å leie flyttefolk denne gang! Alt av møbler flyttes på en dag og vi kan konsentrere oss om å få ting på plass i hyller og skap mens andre sliter på det tunge.
 
Blir spennende å se huset igjen nå. Etter kun en visning er det lett å glemme hvordan rommene var, så jeg vet ikke hva vi får plass til av det vi har i dag. Var på Ikea i begynnelsen av uken og hadde lyst å handle kommoder, skohyller og alt mulig, men fornuften slo inn og jeg fant det best å vente til jeg har mål av vegger og rom før jeg kjøper noe som helst. Men litt nips ble jo med hjem da selvsagt, har vel fremdeles til gode å gå tomhendt fra Ikea. Jeg kjøpte noen puter, litt metervare, litt pepperkakedeig og den søte knaggen nedenfor:

 
I tillegg har jeg vært innom nettbutikken Epla og kjøpt denne søte ekornfiguren i porselen:
 
 
 
Knagg og ekornfigur skal inn på barnerommet til mine to søte små :-)
 
Ha en flott fredag alle mann!


10 oktober 2012

Nye favoritter i hjemmet

 
 
 
 
 
 
Over: Papirpose fra Uashmama. Blomst som jeg aldri husker navnet på! Begge produkter veldig praktiske; posen av papir kan vaskes med såpevann, blomsten trenger ikke vann, da den beholder det samme utseendet om den tørker ut :-D
 
Under: Kanin (eller er det hare kanskje?)- pute fra Kremmerhuset. Den var så søt, måtte bare ha den! Svart og hvit pute fra Ikea Stockholmserien.
 
 
 
 
Ha en fin onsdag
 

03 oktober 2012

Naturen som trendsetter

Grønt er en farge som for tiden er veldig populær i interiøret, og den kommer i mange herlige, flotte nyanser. Når jeg tenker på grønt i innredningen ser jeg med skrekk og gru tilbake på den mørke, mørke grønne tapeten mine foreldre hadde i stuen på 90-tallet. Og ikke bare på èn vegg, slik vi ofte gjør nå, men i HELE stuen! Og sammen med mørke, massive møbler ble det en ganske "tung" innredning. Det var en stor stor lettelse da min mor plutselig fant ut at vegger og møbler skulle skiftes ut til en lys og lettere stil.
 
Jeg er glad i farger men er ikke dristig nok til å fargesette hele vegger. Jeg holder meg til fargeklatter i interiøret ellers, men jeg kunne nok vært litt modigere her også. Jeg sverger oftest til det hvite og duse sandfarger, da blir jeg ikke så fort lei av tingene. Meeen, nå som vi skal overta nytt hus er mulighetene der for en innredning av den litt mer vågale sorten, så nå blir det kanskje farger på vegger og puter og alt som hører til ;-P Flere av dere har vel fått med dere at det er grått og gult jeg har sansen for nå ;-)
 
Forleden dag pakket jeg lillebror godt ned i vogna, fant frem kameraet og tok meg en tur ut i det deilige høstværet. Og hva fant jeg vel ikke ute i den flotte naturen? Jo, nemlig årets trendfarger. Her var det både grønt, grått, gult, rustikt og i tillegg mange herlige rødfarger.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ønsker alle mine kjære lesere en flott onsdag
 
 
 
 
 
 

01 oktober 2012

Goodiebaginnhold

Legger ved noen bilder over goodiebagens festlige innhold. Gaver er alltid gøy :-)

Knekkebrød fra Godt Brød
 
Stilige krus fra Kremmerhuset. Passer perfekt inn i grått/hvitt og "stripedilla" jeg har for tiden.
 
Kopp og skål fra Kremmerhuset
 
Origami; en fin liten brettet stjerne i papir. Fra Rosendal Turisthotell.
 
Fin liten kalender med flotte bilder tatt av Bodil Haga som driver firmaet BO design & foto.
 
Stilig og praktisk bokmerke fra Georg Jensen
 
Flott sett med eksklusive matoljer fra Oliviers & CO, Olivenoljespesialisten
 
Tøffe prints fra Therese Sennerholt
 
Søt liten kopp fra Solstrand interiør
 
I tillegg til alt vi fikk i goodiebagen fikk jeg to festlige nett fra Ikea :-)
 
 
Ønsker deg en riktig fin mandag!