31 desember 2011

Takk for det gamle

Etter flere måneders planlegging og arbeid med å opprette en blogg kom jeg endelig i gang i slutten av november 2011. Både bloggens navn og innhold var noe jeg tenkte på i lang tid, og sa meg til slutt fornøyd med "Mine Syslerier". Navnet sier en del om meg som person; jeg er glad i å holde på med mye forskjellig, helst på en gang, og det er sjelden jeg har en kjedelig stund her hjemme. Nettopp på grunn av mine mangfoldige interesser ble bloggens tema både interiør, hage, håndarbeid og hverdagsglimt.

Jeg er positivt overrasket over antall lesere og alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått etter at jeg opprettet bloggen for en måned siden. Det gjør meg enda mer motivert til å skrive og videreutvikle bloggen min, og ikke minst til å sette i gang med nye prosjekter.

Garasjen vår er under bygging, og så snart den er klar får husmor endelig nok boltreplass til å fullføre sine mange ventende prosjekter, blant annet maling/restaurering av brukte møbler. Lillebror flytter på eget rom på nyåret, så her skal det ordnes og stelles, males og tapetseres og innredes etter alle kunstens regler for å få det praktisk og ikke minst koselig. Gleder meg som et barn til å sette i gang med dette :-)

I kveld skal vi ha en rolig nyttårsfeiring hjemme hos oss, sammen med våre svigerforeldre. Pinnekjøtt står på menyen og jeg klarer nesten ikke å vente til maten er klar. På årets siste dag har vi vel lov å overspise både pinnekjøtt, dessert og allslags godsaker, uten å måtte tenke på verken vekt eller helse? Så får vi heller begynne et nytt og bedre liv i morgen, første dagen i året ;-)

Ha en riktig flott nyttårsfeiring alle sammen

Klem

Siv


4 kommentarer:

 1. Kosa dåkker masse Siv Torill;) Ha et fantastisk nytt år;D

  - Lisken

  SvarSlett
 2. Kosa dokker med pinnakjøtt i kveld Siv. Me o ska ha pinnakjøtt i kveld, svigerfar komme te middag.

  Godt nyttår!

  SvarSlett
 3. Takk for det gamla, nå ska me samla - på gamlaårets minner, så det ikke svinner.
  For ellers går det i glømmebokens navn,
  og alt me skulle huske blir bare savn.
  Ka va det eg sa,gjor og deg gla?
  Det va vel bra?
  Papsen

  SvarSlett
 4. Godt nyttår Siv Torill!! Fra MIAMI ;)

  SvarSlett