22 januar 2012

Barnerom del 2

God kveld kjære lesere!

Det har vært stille på bloggfronten denne uken, tiden har rett og slett ikke strukket til. Vi har så mye på gang som helst skal være ferdig før termin om syv uker, så all vår tid går med til dette. Et av prosjektene er som tidligere nevnt barnerommet som etterhvert skal romme familiens to småtroll. Det er så mye fint av tapeter og farger og jeg har rett og slett ikke klart å bestemme meg, før nå :-)

På gulvet skal vi legge et lyst og lunt vegg-til vegg teppe, noe lignende bildet nedenfor:


De panelte veggene som i dag har fargen "eggehvit" skal males om til enten "duck egg blue" eller "sommerfugl". Dette er helt lyse lyse nyanser av blått, og selv om de høres kalde ut tror jeg de vil gi rommet et friskt, åpent, lyst og samtidig trivelig uttrykk.

Så har vi en vegg på barnerommet som er tapetsert. Tapeten skal rives og veggen skal males (er ikke helt sikker på hvilken farge), og til slutt skal den pyntes med herlige wallstickers som på bildet nedenfor:
I den ene enden av rommet har vi en "nisje" på to meter hvor garderoben skal stå. Ettersom rommet ikke er mer enn 9,7 kvm og skal romme to småtroll med hver sin seng, hver sine leker og hver sin garderobe tenker jeg å ha to store kommoder og et høyskap i denne nisjen. Grunnen til at jeg ikke velger en standard garderobe som går fra gulv til tak er fordi jeg tror den vil bli for ruvende der inne, og jeg ønsker å bevare åpenheten i rommet. Det blir en koselig garderobekrok hvor jeg over kommodene har tenkt å henge opp hyller, bilder og diverse. Dessuten kan jeg ha kurver til oppbevaring av leker oppå kommoden, så slipper det å stables masse leker rundt på gulvet. Kommodene blir sannsynligvis "Malm" fra Ikea. Der kjøper vi også høyskapet. Alt blir i fargen hvit og skal "muntres" opp med fargerike knotter og wallstickers:


Nå er planene på plass og det er bare til å sette i gang :-) Første steg blir å handle inn veggmaling.
Når det gjelder gardiner har jeg bestemt meg for å ha en liftgardin i trivelige farger. Den stjeler ikke så mye av vinduet som vanlige gardiner ville ha gjort. Annet stæsj som bilder, lamper, sengetøy og lignende kommer jeg tilbake til senere :-)

Ønsker dere alle en herlig søndagskveld!

Klem

Siv4 kommentarer:

 1. det blir koselig :) Glede meg te å komma i klubb å se!

  SvarSlett
 2. Spennende tid i møte forstår eg.....
  Blir sikkert kjempeflott, likte godt ideen med wallstickers, blir nok fint.
  Gry

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gry, og velkommen som leser av bloggen min :-) Jeg setter utrolig pris på alle kommentarene dere legger igjen her inne :-)

   Jeg har stor tro på disse wallstickersene, håper det blir nøyaktig slik jeg forestiller meg det ;-P Venter spent på at de skal dukke opp i posten, håper de kommer snart. I mens får vi male og legge teppe på gulvet :-)

   Klem fra Siv

   Slett
 3. Utrolig fine wallstickers! Blir nok kjempeflott!

  SvarSlett